18 Ekim 2016 / Salı 17:17:42

MASA TENİSİ TAKIMIMIZ TURNUVAYA DAMGA VURDU

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Bursa İl Temsilciliği ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 15-16 Ekim tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Masa Tenisi Gençler ve Küçükler İl Birinciliği Turnuvasına katılan İnegöl Belediyespor'umuzun Masa Tenisi Takımı büyük bir başarıya daha imza attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Salonunda gerçekleştirilen Bursa İl Birinciliği müsabakaları sonucunda belediyespor'umuz takım halinde Genç Kızlar ve Genç Erkekler Kategorilerinde Bursa İkinciliği, Küçük Kızlar Kategorisinde Bursa Üçüncülüğü, Küçük Erkekler Kategorisinde Bursa Dördüncülüğünü elde ederken, ferdi müsabakalarda Küçük Kızlar Kategorisinde Elif Yılmaz Bursa Üçüncüsü, Genç Erkekler Kategorisinde de Muhammed Oral Bursa Dördüncüsü oldu.

Masa Tenisi Gençler ve Küçükler Bursa İl Birinciliği Turnuvasına 24 sporcu ile katılım göstererek önemli derecelere imza atan Belediyespor'umuzun Masa Tenisi Takımı oyuncularını kutlayan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanımız Alinur Aktaş, “Her geçen gün başarı çıtasını yükselten Masa Tenisi branşındaki sporcularımızın katıldıkları şampiyona ve turnuvalardan önemli başarılar elde ederek ve madalyalar kazanarak döndüklerini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir” dedi.

SPORU BİR YAŞAM BİÇİMİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ

Belediyespor Masa Tenisi Takımı oyuncularının elde ettikleri başarılı sonuçlar hakkında açıklama yapan Aktaş; “İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha iyi görüyoruz. Sporu bir yaşam biçimi yapmak ve sporu her yaş gurubuna yaymak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ayrıca sporcularımızın hem iyi birer birey olmaları ve derslerinde başarılı olmaları hem de sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.

MASA TENİSİNDE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ

"2009 yılında kurulup bugüne kadar faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Belediyespor 10 farklı branşta İnegöllü gençlere hizmet etmektedir" diyen Aktaş; “Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için 2000’e yakın lisanslı sporcumuzla çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Masa Tenisi branşında da 80 lisanslı sporcumuz mevcut. Masa tenisine olan ilgi ve alakadan dolayı bu sayı her yıl artıyor. Bu anlayışla her geçen gün başarı çıtasını yükselten Masa Tenisi branşındaki sporcularımız katıldıkları şampiyona ve turnuvalardan önemli başarılar elde ederek ve madalyalar kazanarak dönüyorlar” dedi.

BURSA İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASINA DAMGA VURDU

Masa Tenisi Gençler ve Küçükler İl Birinciliği Turnuvasında elde edilen başarılı sonuçlara da değinen Aktaş; “Öncelikle birçok takım ve sporcu arasından sıyrılarak dereceye giren sporcularımızı kutlamak isterim. Bursa Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Salonunda gerçekleştirilen Bursa İl Birinciliği müsabakaları sonucunda belediyespor takım halinde Genç Kızlar ve Genç Erkekler Kategorilerinde Bursa İkinciliği, Küçük Kızlar Kategorisinde Bursa Üçüncülüğü, Küçük Erkekler Kategorisinde Bursa Dördüncülüğünü elde ederken, ferdi müsabakalarda Küçük Kızlar Kategorisinde Elif Yılmaz Bursa Üçüncüsü, Genç Erkekler Kategorisinde de Muhammed Oral Bursa Dördüncüsü oldu” dedi.

Aktaş son olarak; “Turnuvaya katılarak önemli derecelere imza atan Masa Tenisi branşındaki sporcularımızı yürekten kutlarken, sporcularımızın elde ettikleri bu başarılardan dolayı son derece mutlu olduğumuzu da belirtmek isterim. Bu vesile ile sporcu kardeşlerimizin başarılarının devamı diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.